e
Banner

Etiketler: garip sahillioğlu



Mars’ın yüzde 51 hissesi Japonlara satıldı



Lojistik sektöründe bir yabancı satışı daha geldi. Türkiye’nin lojistik devi Mars’ın yüzde 51 hissesi, Japon devi Hitachi firmasına satıldı. Satışla birlikte Ruhi Engin Özmen ve Şafak Dil firmadan ayrılırken yüzde 49 hisse ile Garip Sahillioğlu firmada ortak olarak kaldı




Mars Logistics’ten İspanya’ya önemli yatırım


Yayın: 17-12-2019
Kategori: Lojistik

Bu yıl 30’uncu yaşını kutlayan Türkiye’nin önde gelen lojistik şirketi Mars Logistics yurtdışında önemli bir yatırımı hayata geçirdi. İspanya’da kendi adıyla şirket kuran Mars Logistics, bu yatırımla lojistik alanındaki faaliyetlerini bir üst lige çıkarmayı hedefliyor. 




Mars Logistics'ten 1 milyon $'lık sürdürülebilir enerji yatırımı



Avrupa Yakası’nın en büyük GES (Güneş Enerji Santrali Sistemi) projesi, Mars Logistics’in yaklaşık 1 milyon dolarlık yatırımı ile hayata geçiyor. Proje ile Hadımköy Lojistik Merkezi’nin 12.098 metrekarelik çatı alanı güneş panelleri ile kaplanacak.




Mars Logistics 2021 yılı boyunca “Eşitliğin Cinsiyeti Yoktur” diyecek



Türkiye’nin önde gelen lojistik firmalarından biri olan Mars Logistics, sosyal sorumluluk projelerine bir yenisini ekleyerek Toplumsal Cinsiyet Eşitliği alanında uzun soluklu bir projeye başlıyor. “Eşitliğin Cinsiyeti Yoktur” başlıklı proje kapsamında, yıl boyunca Mars çalışanlarının da dahil olacağı Toplumsal Cinsiyet Eşitliği konulu etkinlikler düzenlenecek.




Mars Logistics, 2022 yılında yüzde 29 büyüdü


Yayın: 20-01-2023
Kategori: Lojistik

Mars Logistics, sürdürülebilir büyümesine devam ederek 2022 yılını 515 milyon euro ciro ve euro bazında %29 büyüme ile kapatıyor. 




Mars Logistics, 2024'te euro bazında yüzde 15 büyüme hedefliyor


Yayın: 16-04-2024
Kategori: Lojistik

2023 yılını 529,5 milyon euro ciro ile kapatan Türkiye’nin önde gelen lojistik firmalarından Mars Logistics, 2024 yılında Euro bazında büyüme hedefliyor.